Lars Klappe

Voorzitter
Hoi allemaal! Ik ben Lars, 22 jaar, en volg momenteel een master International Economics en een bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit. Ik ben enorm gemotiveerd om aankomend jaar met het LSR op te komen voor de rechten van studenten door het hele land!

Laura Baartmans

Externe Contacten
Mijn naam is Laura Baartmans en ik ben 20 jaar. Ik vervul aankomend jaar de functie van bestuurslid ‘Externe Contacten’. Deze parttime taak zal ik gaan vervullen naast mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht, waar ik nu in mijn tweede jaar zit.

Caroline Vos

Juridische Zaken
Ik ben Caroline Vos, 25 jaar, en ik maak dit jaar onderdeel uit van het bestuur van het LSR. Ik heb afgelopen collegejaar de master Staats- en bestuursrecht aan de Universiteit Utrecht gevolgd en momenteel ben ik bezig met de master Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam.

Twan Hamers

Juridische Zaken
Mijn naam is Twan Hamers, 21 jaar, en momenteel ben ik bezig met met mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Ook ik mag dit jaar deel uitmaken van het bestuur van het LSR. Het belooft een uitdagend jaar te worden, waar ik mij ten volste voor ga inzetten.