top of page

VACATURE BESTUURSFUNCTIE LSR ’23-’24

Het LSR zoekt een MBO student met een juridisch gerelateerde studie die ons bestuur komt versterken! Heb jij passie voor het helpen van mensen en lijkt het je leuk om iets te doen naast je studie? Word dan bestuurslid bij het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR)! 

 

Het LSR is een organisatie voor en door studenten en helpt studenten bij onderwijsrechtelijke vraagstukken. Recht op goed onderwijs is een van de belangrijkste rechten die wij kennen en is vastgelegd in verschillende mensenrechtenverdragen. Dit recht verdient een goede uitwerking en een nog betere verdediging. Wanneer een student hulp nodig heeft binnen het onderwijsrecht, kan hij of zij terecht bij het LSR. Wij helpen vervolgens graag verder om tot een oplossing te komen.

 

Naast het helpen van studenten, kun je bij het LSR ook praktische ervaring opdoen en ga je een erg leuk bestuursjaar tegemoet met je bestuursgenoten! Het betreft een parttime bestuursjaar en gaat dus goed samen met je studie of werk. Je zult hiervoor een maandelijkse bestuursbeurs ontvangen.

 

Herken jij jezelf in het volgende?

- Je bent een enthousiaste mbo-student die een juridische studie volgt (denk aan Sociaal juridische dienstverlening/Juridische Medewerker etc.);

- Je bent ongeveer 8 uur per week beschikbaar;

- Je bent minimaal 1x per week beschikbaar om te werken op het kantoor in Utrecht;

- Je houdt ervan om mensen te helpen;

- Je bent geïnteresseerd in het recht.

Wat bieden wij?

- Een parttime bestuursjaar van ongeveer 8 uur per week;

- Een bestuursbeurs van ongeveer €500,- per maand;

- Een leerzaam bestuursjaar met medebestuursgenoten;

- Het opdoen van praktische ervaring binnen een bestuur;

- Een goede sfeer met gezellige borrels;

- Een eigen kantoor in Utrecht waar je met je bestuur kunt werken.

  

Herken je jezelf hierin? Stuur dan een korte motivatie waarin je iets over jezelf vertelt en je cv naar naar info@lsr.nl of vul onderstaande contactformulier in! Voor meer informatie over het LSR kun je terecht op onze website: www.lsr.nl.

bottom of page