Over ons

Voor en door studenten

Het LSR is opgericht op 28 september 1998 door de heer Westdijk, de heer Spanjersberg en mevrouw Wiedenhof. Volgens onze oprichtingsverklaring  wilden zij strijden voor de positie van studenten in  het hoger onderwijs. Studenten bevinden zich vaak in een zwakke positie ten opzichte van hun onderwijsinstelling en weten niet naar wie ze toe moeten stappen zodra zij een probleem ondervinden. Wij zijn opgericht om die studenten te helpen met onderwijsrechtelijke problemen.

Bibliotheek van bovenaf

Ons Bestuur


Elk jaar wordt het LSR gerund door vier rechtenstudenten die zich een jaar lang inzetten om de belangen van studenten te behartigen. Deze bestuursleden bekleden allen een aparte functie. De voorzitter houdt zich bezig met de interne organisatie, de secretaris houdt contact met externe partijen en de bestuursleden juridische zaken beantwoorden de mailtjes die binnenkomen van studenten. Hierbij een voorstelronde van de huidige bestuursleden! 
 

lsr groep.jpg

bas bewerkt.jpg

Bas van 't Hek

Voorzitter 

Als voorzitter houd ik me bezig met de woordvoering en de interne organisatie. Daarnaast vind ik het leuk om mij bezig te houden met collectieve zaken waarin het belang van een grote groep studenten vertegenwoordigd kan worden. Ik ben te bereiken op vanthek@lsr.nl

dot edit.jpg

Anne Doortje Talhout

Secretaris

In mijn functie houd ik me voornamelijk bezig met de externe contacten van het LSR en ben ik verantwoordelijk voor de sociale media. Daarnaast werk ik aan zaken met mijn mede bestuursgenootjes. Mocht je vragen hebben kun je me altijd mailen op talhout@lsr.nl!

anna edit.jpg

Anna Steinprinz

Jurudische Zaken

Als bestuurslid juridische zaken ben ik degene die je inhoudelijk helpt wanneer jij onze hulp nodig hebt. Ik zoek dan uit waar jij als student juridisch recht op hebt en probeer een zo goed mogelijk advies te geven. Je kan me altijd mailen op info@lsr.nl!

pernille edit.jpg

Pernille de Reus

Juridische Zaken

Mijn naam Pernille de Reus. Ik mag komend jaar deel uitmaken van het bestuur van LSR en ik kijk hier met veel genoegen en ambitie naar uit. Het belooft een bijzonder jaar te worden waarin ik me zal inzetten om de rechtspositie van de studenten in het onderwijs te waarborgen. Je kan me bereiken op info@lsr.nl