top of page

Over ons

Voor en door studenten

Het LSR is opgericht op 28 september 1998 door de heer Westdijk, de heer Spanjersberg en mevrouw Wiedenhof. Volgens onze oprichtingsverklaring wilden zij strijden voor de positie van studenten in  het hoger onderwijs. Studenten bevinden zich vaak in een zwakke positie ten opzichte van hun onderwijsinstelling en weten niet naar wie ze toe moeten stappen zodra zij een probleem ondervinden. Wij zijn opgericht om die studenten te helpen met onderwijsrechtelijke problemen.

Bibliotheek van bovenaf

Ons Bestuur


Elk jaar wordt het LSR gerund door zes rechtenstudenten die zich een jaar lang inzetten om de belangen van studenten te behartigen. Deze bestuursleden bekleden allen een aparte functie. De voorzitter houdt zich bezig met de interne organisatie, de secretaris houdt contact met externe partijen en de bestuursleden juridische zaken beantwoorden de mailtjes die binnenkomen van studenten. Hierbij een voorstelronde van de huidige bestuursleden! 

 

Femke de Boer

Voorzitter

Mijn naam is Femke de Boer, 21 jaar en ik woon sinds het begin van mijn studententijd in Utrecht. Het afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht afgerond. Aankomend jaar zal ik mij inzetten als voorzitter van het LSR. Ik zal me onder andere bezighouden met de interne organisatie en woordvoering. Ook zal ik mijn medebestuursgenoten ondersteunen bij het beantwoorden van onderwijsrechtelijke vraagstukken. Ik kijk uit naar een gezellig en leerzaam bestuursjaar en hoop aankomend jaar een stukje bij te kunnen dragen aan het creëren van rechtvaardig onderwijs voor iedereen.

Ik ben te bereiken op deboer@lsr.nl of druk op het mail-icoon.

Femke.jpg

Meliné Boghousian

Secretaris

Mijn naam is Meliné Boghousian en ik ben 22 jaar oud. Ik zit in mijn derde jaar Rechtsgeleerdheid en woon nu ruim een jaar in Utrecht. Ik zal dit jaar de rol van secretaris van het Landelijk Studenten Rechtsbureau op mij nemen. Met mijn functie binnen het LSR wil ik mijn kennis en vaardigheden gebruiken om mij in te zetten voor studenten met onderwijsrechtelijke geschillen. Met mijn bestuursgenoten zullen wij het aankomend jaar ons inspannen om voor studenten op te komen en zorgen voor een rechtvaardige behandeling door onderwijsinstellingen. 

Ik ben te bereiken op boghousian@lsr.nl of druk op het mail-icoon.

Mel.jpg

Juke van der Velde

Juridische zaken

Ik ben Juke van der Velde, 19 jaar en woonachtig in Utrecht. Ik ben momenteel tweedejaars student rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht en daarnaast ben ik komend jaar bestuurslid juridische zaken bij het LSR. Ik vind het belangrijk dat studenten de hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben en dat er naar hen geluisterd wordt. Ik heb er ontzettend veel zin in om met de rest van het bestuur zoveel mogelijk studenten te kunnen helpen en veel nieuwe ervaringen op te doen!

Ik ben te bereiken op info@lsr.nl of druk op het mail-icoon.

Juke.jpg

Julia Sophia Mbye

Juridische zaken

Hi, mijn naam is Julia Sophie Mbye en ik ben 19 jaar oud. Op dit moment studeer ik HBO rechten. Dit doe ik met heel erg veel liefde en passie, omdat ik hou van mensen helpen. Nu ben ik bestuurslid juridische zaken bij het Landelijk Studenten Rechtsbureau, ik kan niet wachten om mij in te zetten voor mijn medestudenten. Ik weet zeker dat het een mooi bestuursjaar zal worden waarin wij veel studenten kunnen helpen. 

Ik ben te bereiken op info@lsr.nl of druk op het mail-icoon.

Julia.jpg

Emma Dear

Juridische zaken

Ik ben Emma Dear. Ik ben een 22-jarige student aan Universiteit Utrecht, waar ik Rechtsgeleerdheid studeer.  Ik zie er erg naar uit om mijn medestudenten te kunnen helpen met moeilijke vraagstukken waar zij zelf niet uitkomen. Ik vind het heel belangrijk om mensen te kunnen helpen met wat ik doe. In het komende jaar zal ik de functie van bestuurslid juridische zaken aannemen, om studenten op de best mogelijke manier verder te kunnen helpen en het student zijn makkelijker te maken

Ik ben te bereiken op info@lsr.nl of druk op het mail-icoon.

Emma_edited.jpg

Yasmine Tajmout

Juridische zaken

Mijn naam is Yasmine Tajmout, 18 jaar en ik woon in Utrecht. Momenteel zit ik in het derde leerjaar van de MBO opleiding Legal, Insurance & HR Specialist. Het komende jaar zal ik bestuurslid juridische zaken zijn bij het LSR. Tijdens mijn tijd bij het LSR wil ik mijn juridische kennis gebruiken om studenten te helpen met de complicaties die ze hebben tijdens hun studie. Ik heb het altijd leuk gevonden om mensen te helpen en om ze zo goed mogelijk te woord te staan. Het is voor mij belangrijk dat studenten zich gehoord voelen en niet het idee hebben dat ze geen hulp kunnen krijgen als ze ergens tegen aan lopen. Ik kijk heel erg uit naar het komende jaar, en ik heb heel veel zin om ervoor te zorgen dat de studie van de studenten op een soepele manier kan verlopen.

Ik ben te bereiken op info@lsr.nl of druk op het mail-icoon.

Yasmine.jpg
bottom of page