top of page

Onze partners

Interstedelijk Studenten Overleg 

Het LSR is verantwoordelijk voor de juridische dienstverlening als element in de gehele belangenbehartiging voor studenten van het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO). Het ISO is de grootste landelijke studentenorganisatie van Nederland en behartigt de algemene belangen van bijna 700.000 studenten aan universiteiten en hogescholen. Het ISO is vaste gesprekspartner van onder andere het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de politieke partijen en de koepels van universiteiten en hogescholen.

iso logo kleinerr.png

Honoré Advocaten & Mediators

Honoré Advocaten & Mediators is een vooruitstrevend advocatenkantoor. Dit kantoor is  toonaangevend binnen onder andere het onderwijsrecht. Net als het LSR komen zij op voor lerend en studerend Nederland. Dit doen zij zowel op individueel als op collectief niveau. Het LSR werkt regelmatig samen met Honoré. Wanneer wij ergens zelf niet uit kunnen komen of over een zaak willen sparren, kunnen wij altijd bij Rolf Bindels en Jillian van Damme van Honoré Advocaten terecht.

honore-advocaten-mediators-weblogo.png
Probeer de Bond
 

Probeer de bond komt op voor de rechten en belangen van studenten op het gebied van werk en stages. Als grootste studentenvakbond van Nederland proberen wij met zoveel mogelijk werkgevers afspraken te maken over goede arbeidsvoorwaarden voor studenten. Ook staan wij studenten met raad en daad bij tijdens problemen op het werk of stage.

 

Voor studenten tot en met 22 jaar is onze dienstverlening helemaal gratis. Je kunt je daar hier voor aanmelden.  Kijk voor meer informatie op onze website www.probeerdebond.nl Heb je een vraag? Stuur ons dan een appje op het telefoonnummer 0628088581. Volg ons ook op

  • Instagram
JongerenOrganisatie Beroepsonderwijs
 

Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs (JOBmbo) is de landelijke jongerenorganisatie die opkomt voor de rechten en belangen van alle mbo-studenten in Nederland. Dat doen we door studentenraden in hun medezeggenschapstaken te ondersteunen, door studenten hun rechten uit te leggen en door de stem van mbo’ers te laten horen in de media, politiek en op scholen. Zo geven we mbo-studenten alle middelen in handen en helpen hen om invloed uit te oefenen op de

kwaliteit van hun opleiding, school en stage.

image.png

Beste bezoeker, gedurende ons zomerreces van 13-07-2024 t/m 18-08-2024  zal het landelijke studenten rechtsbureau geen nieuwe zaken aannemen. Lopende zaken zullen nog steeds worden behandeld.

bottom of page